• ✔ Ervaren coaches
  • ✔ Groot netwerk
  • ✔ Vele tevreden klanten

Diensten

Hulp in iedere fase van je sollicitatietraject

Een sollicitatietraject is vaak een intensieve en spannende periode. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt in iedere fase van het sollicitatietraject op ons rekenen. Waarbij heb jij onze hulp nodig?

tyler-franta-iusJ25iYu1c-unsplash

FASE 1: HULP VOORDAT JE GAAT SOLLICITEREN (VAN START)

Twijfel je over waar en op welke functie je wilt solliciteren? Of heb jij nog onvoldoende inzicht in je eigen kwaliteiten? In maximaal twee gesprekken krijgen we dit samen scherp. Daarna heb je dus besloten waar je gaat solliciteren of wie je gaat inzetten om je droombaan te bemachtigen. Kortom, je kunt gaan solliciteren.

solliciteren

FASE 2: HULP BIJ HET MAKEN EN VERSTUREN VAN JE CV EN MOTIVATIE (CV OP MAAT)

Je krijgt maar één kans om een verpletterende eerste indruk te maken. Zijn jouw cv en motivatie overtuigend genoeg om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Op basis van de vacature die jij hebt geselecteerd helpen we je met gericht advies en praktische tips. Daarmee vergroot je de kans dat je aan tafel komt bij je potentiële werkgever.

solliciteren

FASE 3: HULP BIJ DE SOLLICITATIEGESPREKKEN (OP PAD)

En dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Spannend! Hoe bereid je je daarop voor? Ken je de gesprekspartners? Hoe kom je zo goed mogelijk voor de dag? We oefenen het sollicitatiegesprek en formuleren samen slimme vragen die je kunt stellen. We trekken gedurende het sollicitatieproces met je op (maximaal 2 maanden en drie afspraken).

CV-check

Je denkt een ijzersterke cv en motivatie te hebben geschreven, maar toch is er twijfel. Onze experts helpen je met hun frisse en kritische blik.

Wil jij ook succesvol solliciteren?

We helpen je graag. Gesprekken vinden digitaal of per telefoon plaats. Een persoonlijk gesprek kan ook bij ons in het centraal gelegen Putten (Gelderland). Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie of plan een gratis intake.

TIP!

Neem de tijd om over het volgende na te denken: Wanneer en bij welk bedrijf waar ik gewerkt heb of waar ik stage liep, heb ik het naar mijn zin gehad. En wat was daar de oorzaak van? Zoek ik dat nu weer? Schrijf dat eens op en laat het aan iemand lezen die jou goed kent. Vindt die ander dat dit bij je past? Of juist niet en waarom dan niet?

En ons belangrijkste advies? Blijf vooral jezelf!

En daar willen we je graag bij helpen.