• ✔ Ervaren coaches
  • ✔ Groot netwerk
  • ✔ Vele tevreden klanten

Over ons

Deskundige hulp bij solliciteren

Solliciteren? Laat de beste versie van jezelf zien, maar blijf vooral jezelf! Dat is de belangrijkste tip van sollicitatiecoach Rini Schouten, initiatiefnemer van Hoe Solliciteer Ik. Met een persoonlijke aanpak en praktische tips helpt hij dagelijks sollicitanten op weg naar een nieuwe baan.

Veel ervaring op de arbeidsmarkt
Als manager coachte Rini jarenlang z’n team en voerde hij tientallen sollicitatiegesprekken. Een schat aan ervaring waar hij nog steeds van profiteert. Sinds 2017 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in werving en selectie. Wat hem keer op keer opvalt? Veel kandidaten lopen hun droombaan mis, doordat ze niet goed solliciteren. Hoog tijd om daar wat aan te doen.

foto Rini

Sollicitatietraining

Het goede nieuws: solliciteren kun je leren. Rini en onze andere ervaren coaches staan voor je klaar. Onze aanpak helpt onder meer bij:

  • Het concreet maken van welke baan en organisatie bij jou past.
  • Het opstellen van een ijzersterke cv en motivatiebrief.
  • Het voorbereiden van je sollicitatiegesprekken.

Profiteer van ons netwerk

Een keuze voor Schouten betekent dat je meelift op ons grote netwerk. Denk bijvoorbeeld aan loopbaanadviesbureaus, detacheringsbedrijven, re-integratiespecialisten en Arbeidsmakelaars. Onze sollicitatietraining en sollicitatiecoaching staat los van onze wervingsactiviteiten voor Schouten Werving en Advies.

Onze klanten

We werken zowel in opdracht van particulieren, bedrijven en loopbaanadviseurs. Wil jij ook leren hoe je succesvol solliciteert? Plan hier je gratis intake!

TIP!

Neem de tijd om over het volgende na te denken: Wanneer en bij welk bedrijf waar ik gewerkt heb of waar ik stage liep, heb ik het naar mijn zin gehad? En wat was daar de oorzaak van? Zoek ik dat nu weer? Schrijf dat eens op en laat het aan iemand lezen die jou goed kent. Vindt die ander dat dit bij je past? Of juist niet en waarom dan niet?

En ons belangrijkste advies? Blijf vooral jezelf!

En daar willen we je graag bij helpen.