• ✔ Ervaren coaches
  • ✔ Groot netwerk
  • ✔ Vele tevreden klanten

Tarieven sollicitatiehulp

Speciaal voor iedereen die succesvol wil solliciteren hebben we drie pakketten samengesteld. Nadat je een keuze hebt gemaakt, plannen we de gratis intake. Het staat je vrij om pakketten te combineren. Wil je nóg meer ondersteuning? Dat kan. We maken dan een aanbieding op maat.

solliciteren

VAN START

€ 99

Welke functie past bij jou? Waar vind je de juiste vacatures en hoe kun je effectief netwerken? Een gesprek met een ervaren sollicitatiecoach is een garantie voor een goede start.

MEER INFORMATIE >>>

CV OP MAAT

€ 159

Een verpletterende eerste indruk kun je maar één keer maken. Met een cv en motivatie die naadloos aansluiten bij de vacature raak je de juiste snaar. Wij helpen je hierbij en toetsen je zichtbaarheid op cv-dashboards.

MEER INFORMATIE >>>

OP PAD

€ 259

De beste versie van jezelf laten zien tijdens je sollicitatiegesprek? De juiste vragen stellen? Laat je adviseren door een specialist en ga goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen op pad.

MEER INFORMATIE >>>

Werkgevers

Ook voor ondersteuning die wordt aangeboden vanuit een werkgever maken we graag een aanbieding op maat. Dit heeft ermee te maken dat er vaak behoefte is aan extra tijd om met elkaar de situatie te verkennen. 

De vraag om ondersteuning kan dan ook breder zijn dan uitsluitend een sollicitatietraining. Denk daarbij aan begeleiding van enkele maanden waarbij er elke week een contactmoment is.

En ons belangrijkste advies? Blijf vooral jezelf!

En daar willen we je graag bij helpen.